Home Limburg Venlosche Boys verliest uit in Veldhoven

Venlosche Boys verliest uit in Veldhoven

Foto (c) Wilco HazelaarVenlosche Boys hebben zondag de uitwedstrijd tegen Marvilde in Veldhoven verloren met 3-0. De boys uit Venlo waren vooral in de afwerking niet sterk en daardoor behaalde Marvilde een redelijk eenvoudige overwinning.

Al in de vierde minuut trof Dave Hermans vanaf de rechterkant de lat. Één minuut later werd er een overtreding gemaakt op Tayfun Yilmaz op 18 meter iets aan de linkerkant. Met de afwezigheid van de specialisten Erwin Isbouts (geschorst) en Danny Das (twee weken niet getraind, dus niet in de basis) moest er een andere speler opstaan. En dat gebeurde. Ties Bazelmans krulde de bal perfect in de korte hoek, 1-0. In de 7e en 9e minuut waren er kansen voor Jeffrey Bömers. Het eerste schot vanaf de rechterkant werd gestopt door Sten Otter (rebound te zwak) en de tweede bal werd bij de eerste paal overgetikt. Hierna gebeurde er tot vijf minuten voor de rust niets noemenswaardigs. In de 39e minuut gaf Dave Hermans de bal voor vanaf de rechterkant en op 14 meter mocht Tayfun Yilmaz uithalen. Hij mikte echter veel te hoog. Net voor het rustsignaal werd het dan toch 2-0. Tommy Boogers gaf de bal op Dave Hermans aan de rechterkant. Dave ging op keeper Ruud Stienen af en gaf de bal op het laatst breed op Tayfun Yilmaz. Het doel was leeg, dus het was voor Tayfun een koud kunstje om de 2-0 in te tikken.

In de eerste minuut na de rust kwam Luke van Veggel vanaf rechts alleen voor Sten Otter. Sten redde tot corner. Twintig minuten later mocht Jeffrey Bömers zomaar ineens alleen doorlopen. Zijn geplaatste schot verdween in het zijnet. Marvilde geloofde het wel en liet Venlosche Boys veel aan de bal. Uiteindelijk leverde een uitval over de rechterkant toch nog een treffer op. Tayfun Yilmaz gaf de bal op Danny Das en Danny gaf hem weer terug vanaf de achterlijn op Sander Bertels. Sander plaatste de bal in de verre hoek, 3-0. Marvilde heeft de twee eerdere verliespartijen goed verwerkt en weer een degelijke overwinning behaald, waardoor die club is opgeschoven naar de derde plaats.