Home Groningen Groningen Weer diverse auto’s bekrast in Groningen

Weer diverse auto’s bekrast in Groningen

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er in Groningen weer diverse auto’s bekrast. Volgens een aantal buurtbewoners zijn er zeker 12 auto’s bewerkt met een scherp voorwerp.

“Dit is zeker niet de eerste keer”, aldus een boze gedupeerde. Het is niet de eerste keer dat er auto’s vernield worden in Groningen. Ditmaal werden er diverse voorruiten bekrast, maar ook werden er zijspiegels van de auto’s afgetrapt. Inmiddels hebben alle gedupeerden aangifte gedaan van vernieling.

De politie zegt de zaak hoog op te nemen en doet onderzoek naar de vernieler. Over een eventueel motief van de dader wil de politie niet speculeren. “Dat zal het onderzoek uiteindelijk moet uitwijzen”.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Politie houdt man aan na achtervolging in de stad

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 42-jarige man uit Amsterdam aange…