Home Groningen Groningen – Gezochte schutter Korreweg aangehouden

Groningen – Gezochte schutter Korreweg aangehouden

De door de politie gezochte 20-jarige schutter van het schietincident aan de Korreweg is vanmiddag in een woning aan de Duindoornstraat in de stad Groningen aangehouden. Deze aanhouding werd verricht door het Arrestatieteam.

De aanhouding verliep zonder problemen. In de woning waren op dat moment nog twee mensen aanwezig. Ook zij werden aangehouden. Samen met de 20-jarige verdachte werden ze naar het politiebureau gebracht. Daar zal worden onderzocht wat hun betrokkenheid is geweest. 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Politie houdt inbreker op heterdaad aan

De politie hield zondagavond een 22-jarige Groninger aan. Hij wordt ervan verdacht kort da…