Home Groningen Groningen – Gezocht – Schietincident Korreweg Groningen

Groningen – Gezocht – Schietincident Korreweg Groningen

De politie maakt vanavond, dinsdag 24 oktober, de identiteit bekend van de derde verdachte van het schietincident aan de Korreweg. Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan de zaak en laat de foto van de verdachte zien.

De 20-jarige verdachte krijgt  tot de uitzending vanavond de tijd om zichzelf te melden. De uitzending begint om 20.30 uur. Mocht hij zich dan niet gemeld hebben dan worden zijn foto en identiteit bekend gemaakt. Zowel in Opsporing Verzocht als hier. 

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogeveen Groningen – Politie start onderzoek naar mogelijke zedenverdachte

Op maandag 12 februari hebben agenten een 50-jarige man uit Groningen staande gehouden bij…