Home Groningen Groningen – Foto derde verdachte schietincident vanavond in Opsporing Verzocht

Groningen – Foto derde verdachte schietincident vanavond in Opsporing Verzocht

De politie maakt vanavond, dinsdag 24 oktober, de identiteit bekend van de derde verdachte van het schietincident aan de Korreweg. Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan de zaak en laat de foto van de verdachte zien. De 20-jarige verdachte krijgt tot de uitzending vanavond de tijd om zichzelf te melden. De uitzending begint om 20.30 uur. Mocht hij zich dan niet gemeld hebben dan worden zijn foto en identiteit bekend gemaakt.

Onderzoek

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Verdachte die mogelijk wapen leverde schietincident Korreweg aangehouden

Op maandagmiddag 20 november is een 23-jarige man uit Assen in het cellencomplex in Gronin…