Home Groningen Groningen – Gezocht – Schietincident Korreweg

Groningen – Gezocht – Schietincident Korreweg

[UPDATE: Op dinsdagavond 17 oktober besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan het schietincident.] De politie doet onderzoek naar schietincident op zondagmorgen 15 oktober. Iets na 5 uur in de morgen werd op de Korreweg in Groningen een 21-jarige man uit die plaats beschoten. De man raakte ernstig gewond. De verdachten gingen er na het incident vandoor. De politie houdt er rekening mee dat de man zonder noemenswaardige aanleiding betrokken is geraakt bij het incident.

Op dinsdagavond 17 oktober besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan het schietincident.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Steenwijk Groningen – Verdachte in verband met moord op Halil Erol niet langer vast

De op vrijdagmorgen 17 november aangehouden verdachte, een 39-jarige inwoonster van Gronin…