Home Groningen Groningen – Paradigmfestival goed verlopen

Groningen – Paradigmfestival goed verlopen

Gisteren ontstond in de media het beeld dat er diverse incidenten zouden zijn geweest tijdens het Paradigmfestival in het afgelopen weekend in Groningen. Het juiste beeld is dat dit festival goed is verlopen.

De berichtgeving over het festival is ontstaan na een post op de Instagramaccount van de politie Noord-Nederland. Dit bericht heeft kennelijk gezorgd voor een verkeerd beeld. De werkelijkheid is dat dit festival goed is verlopen. De samenwerking tussen de organisatie en de politie verliep goed op grond van goede voorbereidingen en afspraken.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen/Friesland – Veel bestuurders afgeleid achter het stuur op A7 in Groningen en Friesland.

Rijkswaterstaat en politie maken balans op van offensief A7Attent Na ruim…