Home Groningen Delfzijl Delfzijl – Update: Woningbrand met dodelijke afloop

Delfzijl – Update: Woningbrand met dodelijke afloop

Bij een woningbrand aan de Oslofjord is woensdagnacht een vrouw om het leven gekomen. Vermoedelijk gaat het om de bewoonster.

Even voor zes uur ’s morgens werd de brand ontdekt die al snel uitslaand werd. De brandweer bluste de brand. Tijdens de bluswerkzaamheden werd in de woning een lichaam gevonden. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van deze brand. 

Update:

Naar aanleiding van de brand, waarbij de 82-jarige bewoonster om het leven is gekomen, heeft de Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld. Uit het onderzoek blijkt dat er geen (technische) oorzaak kan worden vastgesteld. Ook zijn er geen aanwijzingen dat de brand is aangestoken. Om deze redenen is het onderzoek door de politie afgerond.

Laad meer Delfzijl
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Delfzijl – Vrouw komt om bij noodlottig ongeval

Een 69-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Groningen is om het leven gekomen bij een noodl…