Home Groningen Groningse Yvonne Snitjer vrijgelaten uit Libië

Groningse Yvonne Snitjer vrijgelaten uit Libië

De Groningse Yvonne Snitjer, die bijna drie weken heeft vastgezeten in Libië, heeft het land maandag verlaten. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken inmiddels bekendgemaakt. De Libische autoriteiten hebben Yvonne naar ruim drie weken het land uitgezet.

Yvonne werd eind mei opgepakt in Libië. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag heeft later gemeld dat Yvonne is opgepakt omdat zij foto’s en video’s maakte van de schermutselingen in het land. Ze woonde al enkele jaren in het land, maar zal nu definitief moeten terugkeren naar Nederland.

Het departement wil verder niets bekend maken over de zaak omwille de privacy van de vrouw, maar wel duidelijk is dat Yvonne snel zal aankomen in ons land.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogeveen Groningen – Politie start onderzoek naar mogelijke zedenverdachte

Op maandag 12 februari hebben agenten een 50-jarige man uit Groningen staande gehouden bij…