Home Groningen Groningen – Man aangehouden na mishandeling in dokterspost

Groningen – Man aangehouden na mishandeling in dokterspost

De politie heeft woensdag 10 mei een 34-jarige man uit Groningen aangehouden voor de mishandeling van een huisarts en werknemer in een dokterspost in de Stad.

De 34-jarige man was voor een behandeling naar de dokterspost gekomen. Tijdens het gesprek met de dienstdoende huisarts werd de man boos. Door de huisarts werden verschillende pogingen ondernomen om de man rustig te krijgen. Dit had niet het gewenste effect. De man vloog hierop de huisarts aan en gaf hem meerdere klappen en schoppen. Hierbij raakte de dokter gewond. Meerdere medewerkers van de dokterspost waren nodig om de verdachte onder controle te houden. Hierbij raakte een van hen gewond en werden meerdere spullen in de dokterspost beschadigd. Beide slachtoffers deden aangifte tegen de man. De gealarmeerde politieagenten hebben de verdachte aangehouden en hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het cellencomplex.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Snelle aanhouding na overval op supermarkt

Politieagenten hielden dinsdagochtend kort na een melding van een overval op een supermark…