Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen straatroof

Nijmegen – Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op zaterdagmiddag 9 september rond 11.30 uur op de Prins Bernardstraat ter hoogte van het Julianapark in Nijmegen.

Een 63-jarige Nijmeegse vrouw fietste die middag rond half twaalf op het fietspad naast de Prins Berhardstraat (langs het Julianapark), waar op dat moment een evenement plaatsvond. De vrouw voelde ineens dat er tegen haar fiets geduwd werd en zag een onbekende fietser. De twee kwamen ten val tegen een hekwerk. De vrouw zag dat de man haar (schouder)tas opende en er met haar portemonnee fietsend vandoor ging via de Waldeck Pyrmontsingel (langs de Wedren) in de richting van de  Groesbeekseweg.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Politie valt zeven panden binnen

De politie heeft dinsdagochtend in het kader van een groot onderzoek naar witwaspraktijken…