Home Gelderland Nijmegen – Stationswinkel Zwanenveld overvallen

Nijmegen – Stationswinkel Zwanenveld overvallen

Vanmorgen is de Stationswinkel aan de 84-straat in Zwanenveld overvallen. De overvaller die met de fiets is gevlucht dreigde met een wapen en heeft geschoten. De medewerkster die als enige in de zaak was, raakte niet gewond. Er werd niets buit gemaakt.

Een passant is met zijn auto achter de verdachte  aangereden maar raakte hem kwijt. In de Lindenholt werd nog door diverse eenheden naar de dader uitgekeken maar er is nog niemand aangehouden. Wat op dit moment bekend is, is dat de dader een mager postuur had, ongeveer 1.80 lang was en een capuchon op had en een sjaal voor zijn gezicht droeg.

 

 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Man (61) aangehouden na schennis

Een 61-jarige man uit Nijmegen is vrijdagochtend door de politie in zijn woonplaats aangeh…