Home Gelderland Nijmegen – Al 40 jaar zonder motorrijbewijs

Nijmegen – Al 40 jaar zonder motorrijbewijs

Maandagmiddag viel voorlopig het doek voor een 56-jarige Nijmegenaar die al 40 jaar zonder motorrijbewijs bleek rond te rijden. Hij werd met een lasergun gespot op de Graafseweg met 121 kilometer per uur terwijl daar 50 kilometer is toegestaan. Zijn rijbewijs (BE) werd ingevorderd. De man bleek onderweg naar de rijschool waar hij zijn laatste motorrijles zou krijgen. Morgen zou hij eigenlijk zijn rijexamen hebben moeten afleggen.

Zover is het uiteindelijk niet gekomen. Bij zijn staandehouding verklaarde de man ook aan de agenten dat hij de gevolgen accepteerde en dat dit er een keer van moest komen. Het is aan de rechter wat de hoogte is van de boete en wanneer hij zijn rijbewijs weer terugkrijgt.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Politie doet onderzoek naar aangetroffen chemicaliën in garagebox

Woensdagmiddag 23 augustus werden er aan de Turkooisstraat in Nijmegen in een garagebox ch…