Home Gelderland Nijmegen – Inbrekers gezocht; politie zoekt getuigen

Nijmegen – Inbrekers gezocht; politie zoekt getuigen

In de nacht van zondag op maandag tussen 03.50 en 04.00 uur, werden drie bewoners die boven een koffieshop wonen aan het Kelfkensbos, belaagd door inbrekers die zich toegang hadden verschaft via de toegangsdeur van de winkel. De woningen zijn bereikbaar via de winkel.

De bewoners werd bruut opgeschrikt door de daders. Eén van de bewoners was zo bang dat hij eerst geprobeerd heeft de inbrekers te verjagen en toen dat niet lukte is hij uit het raam gaan hangen en heeft om hulp geroepen. Diverse omwonenden hoorden het geschreeuw en belden 112. Eén bewoner liep lichte verwondingen op, door een slag op zijn hoofd, toegebracht door één van de daders.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Man steelt partij scheermesjes uit supermarkt

Een onbekende man steelt op woensdag 3 januari een partij scheermesjes bij een supermarkt …