Bijlage

  • Duizenden hondenliefhebbers genieten van succesvolle Dag van de Hond
    Meer dan 6.000 bezoekers namen afgelopen zondag 21 mei deel aan de zevende landelijke Dag van de Hond. De Dag van de Hond was met meer dan 40 deelnemende locaties verspreid over heel Nederland een groot succes. Tijdens deze dag kon iedereen, met of zonder hond, op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op...Lees meer...

Advertentie

120x600 banner

Nijmegen – Aanrijding met politieauto, man aangehouden

De politie heeft op vrijdagavond 19 mei een 33-jarige automobilist uit Malden aangehouden. De man had in Nijmegen een aanrijding met een politieauto veroorzaakt en was vermoedelijk onder invloed.

Agenten reden rond 23.30 uur in hun auto over de Muntweg. Toen zij de kruising met de Neerbosscheweg naderde, zagen zijn vanaf links een auto met hoge snelheid aan komen rijden, die rechtsaf de Muntweg in wilde slaan. De man kon de bocht niet halen, reed over de middenberm en botste tegen de politieauto aan. De bestuurder, de 33-jarige man, reageerde niet op de agenten waarop zij hem met verzet uit het voertuig hebben gehaald. Hij is aangehouden. Aangezien het vermoeden bestond dat de bestuurder onder invloed verkeerde, wilden de agenten een bloedblok laten afnemen. De man weigerde echter hieraan mee te werken. Zijn rijbewijs in ingevorderd.

2017227694
 

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...