Home Gelderland Nijmegen – Politie zoekt getuigen poging ramkraak

Nijmegen – Politie zoekt getuigen poging ramkraak

De politie is op zoek naar getuigen van een poging ramkraak op een pinautomaat bij een supermarkt aan de Hatertseweg in Nijmegen.

De politie kreeg vrijdagochtend 12 mei rond negen uur een melding dat er een auto door de schuifpui bij een supermarkt aan de Hatertseweg – ter hoogte van de Couwenbergstraat – was gereden. De auto kwam binnen tegen een pinautomaat tot stilstand. De auto en de pinautomaat liepen daarbij schade op. De dader is er vervolgens zonder buit vandoor gegaan. Even later trof de politie de vluchtauto zonder bestuurder aan op de kruising St. Teunismolenweg / Oost-Kanaaldijk in Nijmegen.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Man steelt partij scheermesjes uit supermarkt

Een onbekende man steelt op woensdag 3 januari een partij scheermesjes bij een supermarkt …