Home Gelderland Nijmegen – Aanhouding na steekincident

Nijmegen – Aanhouding na steekincident

De politie onderzoekt een steekincident in een café aan de In de Betouwstraat in Nijmegen op zondag 30 april rond 02.15 uur. Enkele uren later werd hiervoor een 30-jarige man uit Beuningen aangehouden.

Kennelijk was in het bewuste café al eerder ruzie geweest tussen het slachtoffer (personalia momenteel niet bekend) en de verdachte, waarop de laatste werd gevraagd te vertrekken. Hier werd gehoor aan gegeven maar enige tijd later kwam de man terug en verwondde hij het slachtoffer met het mes. Deze werd naar verluidt met ernstige verwondingen direct naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

De verdachte ging er te voet vandoor. De politie werd enkele uren later (rond 05.00 uur) door een getuige getipt dat hij op de Grotestraat in Nijmegen zou rondlopen; dat bleek te kloppen. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.

2017194793 RL

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Man steelt partij scheermesjes uit supermarkt

Een onbekende man steelt op woensdag 3 januari een partij scheermesjes bij een supermarkt …