Home Gelderland Nijmegen – Poging woningoverval Nijmegen

Nijmegen – Poging woningoverval Nijmegen

Op maandagavond tussen 22:30 en 23:00 vond er een overval plaats op een woning aan de Zwanenstraat. Er werd aangebeld waarop de bewoner open deed. Twee gemaskerde mannen overvielen de man en werkten hem naar de grond.

De overvallers wilden geld en een van hen ging op zoek naar geld in de woning terwijl de ander de bewoner onder controle hield. De buren hoorden dat er iets aan de hand was en bonkten tegen de muur waarop de overvallers er vandoor gingen. Het is nog onbekend of er iets is weggenomen. De politie is een onderzoek gestart. 

 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Man steelt partij scheermesjes uit supermarkt

Een onbekende man steelt op woensdag 3 januari een partij scheermesjes bij een supermarkt …