Home Gelderland Ede Otterlo – Man zwaargewond na botsing met auto (correctie!)

Otterlo – Man zwaargewond na botsing met auto (correctie!)

Op de N304 (Apeldoornseweg) tussen Otterlo en Hoenderloo is vrijdagochtend een 24-jarige man uit Beekbergen zwaargewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto. De man is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond om 08.20 uur plaats. De 24-jarige man fietste over het fietspad langs deze weg en stak op enig moment de N304 over, waarbij hij de naderende automobilist kennelijk niet of niet op tijd opmerkte. De automobilist kon de fietser niet meer ontwijken, met een botsing tot gevolg.

Diverse omstanders schoten direct te hulp om eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten waren ook snel ter plaatse. Het slachtoffer bleek zwaar gewond te zijn geraakt en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. 

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

——

Door een interne communicatiefout bij de politie is rond het middaguur gemeld dat de 24-jarige man overleden zou zijn. Dit is (gelukkig) niet het geval. De politie biedt haar excuses aan voor deze pijnlijke, onjuiste mededeling.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in West Maas en Waal

De heer V.M. van Neerbos (Vincent) is benoemd tot burgemeester van West Maas en Waal. De b…