Home Gelderland Arnhem Arnhem – Vier gewonden bij geweldincident

Arnhem – Vier gewonden bij geweldincident

Rond 14.30 uur kreeg de politie een melding van een geweldincident in een woning aan de Gemertstraat. In de woning werden drie gewonde personen aangetroffen. Alle drie zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

In een woning aan de Heeswijkstraat werd even later een gewonde man aangetroffen. Mogelijk was hij betrokken bij het incident aan de Gemertstraat. Ook hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Een onderzoek, waaronder forensisch onderzoek en een buurtonderzoek, is opgestart. Hieruit moet blijken wat er precies gebeurd is.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Gezocht – Man beroofd in bank door duo

Op vrijdagochtend 8 december werd een 70-jarige man in een bank aan het Willemsplein met g…