Home Gelderland Arnhem Lent – Automobilist zwaar gewond bij verkeersongeval

Lent – Automobilist zwaar gewond bij verkeersongeval

Bij een verkeersongeval op de autosnelweg A325 bij Lent donderdagavond is een 30-jarige automobilist uit Arnhem zwaar gewond geraakt. De man ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De andere partij, een 50-jarige vrouw uit Nijmegen raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.50 uur. De Arnhemmer reed over de A325 van Arnhem richting Nijmegen. Ter hoogte van de ovatonde raakte de Arnhemmer door nog onbekende oorzaak van de weg en reed via de middenberm de verkeerde weghelft op. Daar kwam hij frontaal in botsing met de vrouw uit Nijmegen. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De weg was urenlang gestremd voor onderzoek en berging.

(2017496725) ^PK

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem, Apeldoorn, Lochem, Nijmegen – Zaken in Bureau GLD van 21 februari

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdag…