Home Gelderland Arnhem Arnhem – Minderjarigen opgepakt met nepwapen

Arnhem – Minderjarigen opgepakt met nepwapen

Op donderdag 6 juli 2017 heeft de politie in Arnhem twee minderjarige jongens aangehouden wegens verboden wapenbezit. De verdachten van 14 en 15 jaar oud komen uit Arnhem.

De twee Arnhemmers werden eerder die dag gezien op een schoolplein, waar zij volgens getuigen met een vuurwapen zouden hebben rondgelopen. Nadat dit direct bij de politie werd gemeld, hebben agenten kort daarop de twee aanhouden in de wijk Velperweg Noord. Tijdens de aanhouding werd bij de verdachten het wapen aangetroffen; dit is direct in beslag genomen. Na onderzoek bleek het te gaan op een ‘balletjespistool’ dat sterke overeenkomst vertoont met een echt vuurwapen.  Beide verdachten zijn verhoord door de politie. In afwachting van hun straf is het tweetal weer in vrijheid gesteld.
Meer weten over nepvuurwapens? Kijk op politie.nl onder thema nepvuurwapens.

(2017312343 JA)

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

De Graafschap: ‘de best of the rest’

Afgelopen vrijdag was de laatste thuiswedstrijd in de competitie van dit seizoen. En wel d…