Home Gelderland Arnhem Zwolle Arnhem – Vermissing 59-jarige Henk Bos uit Zwolle baart politie zorgen

Zwolle Arnhem – Vermissing 59-jarige Henk Bos uit Zwolle baart politie zorgen

De politie in Zwolle onderzoekt de vermissing van Henk Bos. Henk Bos stapte afgelopen vrijdag in de trein naar Arnhem om zijn ligfiets op te halen maar hij kwam niet thuis. De politie vraagt het publiek nogmaals uit te kijken naar Henk.

Henk Bos was vorige week opgehaald in Arnhem en zijn ligfiets was achtergebleven bij de stalling van het station. Hij leek van plan die vrijdag zelf te gaan halen. Hij stapte in de trein en hij heeft de fiets bij de NS-stalling opgehaald. Zondag 2 juli aan het eind van de middag werd bij ons gemeld dat Henk Bos nog niet thuis was. De politie heeft vanaf dat moment zijn sociale omgeving benaderd en andere voor hem bekende mensen en plaatsen. Aanvullend werd hij vermeld op de pagina vermiste personen van de politie. Op de facebookpagina’s  van o.a. de politie Arnhem en Zwolle werd een oproep naar het publiek gedaan. Dat leidde tot meerdere tips maar niet tot het aantreffen van Henk. Onderzoek van bankgegevens en zijn telefoon gaven eveneens geen houvast. 

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Man steelt partij scheermesjes uit supermarkt

Een onbekende man steelt op woensdag 3 januari een partij scheermesjes bij een supermarkt …