Home Gelderland Arnhem Remko Pasveer verlaat PSV voor Vitesse

Remko Pasveer verlaat PSV voor Vitesse

Remko Pasveer vertrekt na drie seizoenen bij PSV. De 33-jarige doelman stapt over naar Vitesse, waar hij voor drie jaar tekent. Woensdagochtend nam de doelman afscheid van zijn voormalig teamgenoten op De Herdgang.

Drie jaar PSV’er
Remko Pasveer stond sinds het seizoen 2014-2015 onder contract bij PSV en is de afgelopen drie jaar een meer dan betrouwbare stand-in van Jeroen Zoet gebleken. Pasveer keepte in de Eredivisie vijf duels voor PSV, kwam negenmaal in actie in het KNVB Bekertoernooi en vier keer in Europees verband. Zijn contract liep nog door tot medio 2018.

‘PSV dankbaar
“Ik ben heel blij dat ik de kans krijg bij Vitesse, maar laat hier ook wel wat achter”, sprak Remko Pasveer bij PSV TV. “Ik heb bij PSV mooie vriendschappen opgebouwd en zeker De Herdgang en de mensen die hier werken ga ik missen. Ik heb hier met heel veel plezier gewerkt, getraind en gespeeld. Ik ben de club dankbaar dat ze mij deze stap laten maken.”

Prijzen
Pasveer debuteerde voor PSV tegen Sjachtjor Salihorsk (1-0 winst). In de afgelopen jaren was hij basisspeler in het bekertoernooi. Hij won tweemaal de landstitel met PSV (2015 en 2016) en even zo vaak de Johan Cruijff Schaal.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Getuigenoproep mishandeling fietsster (12)

De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 12-jarige fietsster en zoekt getuig…