Home Gelderland Arnhem Arnhem – Arnhemmers gewond bij steekincident, verdachte opgepakt

Arnhem – Arnhemmers gewond bij steekincident, verdachte opgepakt

Bij een steekincident zondagavond in Park Sonsbeek in Arnhem zijn twee Arnhemmers van 39 en 44 jaar gewond geraakt. De beide gewonden zijn buiten levensgevaar maar moesten zich wel in het ziekenhuis laten behandelen. Op aanwijzen van de slachtoffers en getuigen heeft de politie dezelfde avond een verdachte opgepakt: een 24-jarige stadsgenoot.

Het steekincident vond plaats rond 17.40 uur op de Ronde Weide in het park. Er was op dat moment een evenement gaande. Toen de slachtoffers vanwege een regenbui wilde gaan schuilen kwamen ze de 24-jarige man tegen die hen om nog onduidelijke reden en kennelijk zonder aanleiding aanviel met een mes. Na het voorval sloeg de 24-jarige op de vlucht. Omstanders wisten een goed signalement te geven. Op basis daarvan zagen agenten omstreeks 18.15 uur de 24-jarige Arnhemmer lopen op de Eusebiusbuitensingel, waar hij werd aangehouden. Bij de Arnhemmer werd een mes in beslag genomen. De man zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. De beide slachtoffers konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

(2017267110) ^PK

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

De Graafschap zwabbert tussen ‘de Toekomst’ en ‘de Vijverberg’

Regelmatig werd er teruggekeken of teruggevallen op het niveau dat de Graafschap speelde e…