Home Gelderland Apeldoorn Nijmegen, Apeldoorn, Warnsveld, Westervoort, Ulft – Zaken in BureauGLD van 28-02-2018

Nijmegen, Apeldoorn, Warnsveld, Westervoort, Ulft – Zaken in BureauGLD van 28-02-2018

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht & Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zutphen-Arnhem – Gezocht – Pinnen met een gestolen pinpas

Op 29 oktober pint een onbekende man enkele duizenden euro’s van de rekening van een 77-ja…