Home Gelderland Apeldoorn Doetinchem, Apeldoorn, Beneden Leeuwen, Wageningen – Zaken in Bureau GLD van 7 februari

Doetinchem, Apeldoorn, Beneden Leeuwen, Wageningen – Zaken in Bureau GLD van 7 februari

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht & Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Man overlijdt na verkeersongeval

Zaterdagnacht is in Apeldoorn een 38 -jarige man uit Apeldoorn om het leven gekomen bij ee…