Home Gelderland Apeldoorn Arnhem, Ede, Oosterbeek, Apeldoorn – Zaken in Bureau GLD van 22 november

Arnhem, Ede, Oosterbeek, Apeldoorn – Zaken in Bureau GLD van 22 november

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht & Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Politie onderzoekt gewapende overval op cafetaria

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een cafetaria aan de St. …