Home Gelderland Apeldoorn Apeldoorn – Jongens verdacht van overvallen en beroving (UPDATE)

Apeldoorn – Jongens verdacht van overvallen en beroving (UPDATE)

De politie heeft dinsdagavond 10 oktober, kort na een overval op een kapperszaak in Apeldoorn, vier jongens aangehouden op verdenking van het plegen van die overval. In het onderzoek dat volgde is gebleken dat drie van de aangehouden verdachten ook verdacht worden van het plegen van een beroving met geweld in Apeldoorn, en twee van hen verdacht worden van betrokkenheid bij een overval in Vaassen. De beroving in Apeldoorn en overval in Vaassen werden beide gepleegd op 4 oktober.

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alphen aan den Rijn – Lunteren – Twee aanhoudingen na aantreffen 4000kg APAA

De politie heeft dinsdag 13 februari in Alphen aan den Rijn en Lunteren een grote hoeveelh…