Home Gelderland Achterhoek Doetinchem – Auto-inbreker op heterdaad gepakt na melding alerte getuige

Doetinchem – Auto-inbreker op heterdaad gepakt na melding alerte getuige

Agenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een 34-jarige inwoner van Doetinchem op heterdaad aangehouden dankzij een melder die getuige was van een inbraak in een bedrijfsbusje. Het busje stond geparkeerd op de Grevengoedlaan in Doetinchem.

Toen de agenten bij het busje aankwamen kwam de verdachte net aan de achterzijde het busje uit. Hij werd aangehouden en in de auto gezet.  Toen de agenten nog even de omgeving afzochten naar eventueel klaargezette spullen wist de verdachte uit de auto ontkomen. Hij werd even later alsnog aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

2017369995  (fdv)

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Achterhoek
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Politie onderzoekt babbeltruc en insluiping

Donderdag 17 augustus heeft een onbekende man zich aan de Eemstraat in Apeldoorn met een s…