Home Gelderland Harderwijk – Gezocht – Gewelddadige woningoverval

Harderwijk – Gezocht – Gewelddadige woningoverval

Op 17 december, even na 17.30 uur, drongen drie gemaskerde en gewapende mannen een woning binnen op een woonwagenkamp aan de Deventerweg in Harderwijk. De 68-jarige bewoner werd diverse keren gericht beschoten, en geschopt en geslagen, en raakte ernstig gewond. Ook zijn 65-jarige vrouw werd mishandeld. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de tip die lijdt tot het oplossen van deze zaak! Wie weet er meer over deze overval?

Lees verder

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Politie doet onderzoek naar aangetroffen chemicaliën in garagebox

Woensdagmiddag 23 augustus werden er aan de Turkooisstraat in Nijmegen in een garagebox ch…