Home Friesland Man (22) overleden bij brand in Leeuwarden

Man (22) overleden bij brand in Leeuwarden

Bij een brand in een woning in Leeuwarden is een 22-jarige bewoner van het pand om het leven gekomen.

De man werd in de nacht van zondag op maandag met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later is overleden. Naast de overleden man raakte ook een andere bewoner gewond. Twee anderen die ook wonen in het pand kwamen met de schrik vrij.

De brand betrof een aantal woningen aan de Emmanuel Murandstraat, waaronder een studentenwoning, vlak bij het station. De brandweer had het vuur na enige tijd onder controle. Vier woningen hebben veel brand- en rookschade opgelopen.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Daphne Kramer

Na het boodschappen doen is Daphne niet teruggekeerd op haar verblijfadres. Hebt u informa…