Home Friesland Stiens – Bromfietser ernstig gewond na eenzijdig ongeval

Stiens – Bromfietser ernstig gewond na eenzijdig ongeval

Een 72-jarige bromfietser uit Leeuwarden is vrijdag aan het einde van de middag ernstig gewond geraakt na eenzijdig ongeval op de Stienzer Dyk. Voorbijgangers vonden de gewonde man op straat. Ze ontfermden zich over hem en waarschuwden de hulpdiensten.

Agenten deden onderzoek naar de toedracht. Daarbij werd ook gekeken of een vrachtwagen het ongeluk had kunnen veroorzaken. In de straat stond namelijk een vrachtwagen die aan het lossen was. Al snel kon dat worden uitgesloten.  De bromfietser is vermoedelijk van de weg geraakt, hoe is nog onduidelijk, en toen ten val gekomen. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Daphne Kramer

Na het boodschappen doen is Daphne niet teruggekeerd op haar verblijfadres. Hebt u informa…