Home Friesland Leeuwarden – Man in eigen woning overvallen

Leeuwarden – Man in eigen woning overvallen

De politie onderzoekt een overval op een woning aan het Noordvliet. De 26-jarige bewoner werd ’s nachts door drie voor hem onbekende mannen bedreigd. Daarbij werd mogelijk gebruik gemaakt van een vuurwapen.

Vervolgens werd de woning van de man door het trio doorzocht, waarna ze er te voet vandoor gingen. Het slachtoffer waarschuwde zelf de politie. Het is nog onduidelijk of er buit is gemaakt.  Direct na de overval werd door de politie een onderzoek gestart. Agenten gingen in gesprek met getuigen en ook werd sporenonderzoek in en rondom de woning verricht.  Uiteraard komt de politie graag in contact met getuigen. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 of gebruik maken van ons meldformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân – Integrale milieucontrole in Fryslân

Door de gehele provincie Fryslân is donderdag door ruim veertig handhavers en agenten geco…