Home Flevoland Almere Almere – Gezocht – Onderzoek Michael Klijn

Almere – Gezocht – Onderzoek Michael Klijn

[UPDATE: Sinds 18 december 2017 is Michael Klijn uit Almere vermist. De politie zoekt hem en vraagt het publiek om medewerking.] Sinds maandag 18 december 2017 is de 34-jarige Michael Klijn uit Almere vermist. Michael is voor het laatst gezien op de Hefbrugweg in Almere. Familie heeft op 22 december aangifte gedaan van vermissing. De politie heeft onderzoek gedaan naar zijn vermissing en ging in eerst instantie uit van vrijwillig vertrek. Recent heeft de politie een anonieme tip gekregen, dat de verdwijning van Michael gezocht moet worden in het criminele milieu. De politie maakt zich ernstig zorgen en vreest voor een misdrijf.

Sinds 18 december 2017 is Michael Klijn uit Almere vermist. De politie zoekt hem en vraagt het publiek om medewerking.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere/ Amsterdam – Verdachten aangehouden voor woningoverval Literatuurwijk

Twee leden van No Surrender zijn maandag 15 januari door het Arrestatieteam in hun woning …