Home Flevoland Almere Almere – Vervolg onderzoek dodelijke steekpartij Almere

Almere – Vervolg onderzoek dodelijke steekpartij Almere

Op dinsdag 12 december vond een dodelijke steekpartij plaats op de busbaan ter hoogte van de Tweede Pirellibrug. Een jongen van vijftien kwam daarbij om het leven. Vlak vóór de steekpartij vond in de buurt nog een incident plaats. Hierbij was een klein groepje personen betrokken die onenigheid met elkaar leek te hebben. De politie vraagt hulp bij het onderzoek naar beide incidenten.

Molenbuurt Noord

Het incident voorafgaand aan de steekpartij vond plaats ter hoogte van de bushalte ‘Molenbuurt Noord’ aan de Stellingmolenstraat/Walmolenstraat en de bushalte ‘Bouwmeesterbuurt West’ gelegen aan het Kromhoutpad.

Oproep

De politie zoekt naar mensen die zich op 12 december tussen 18.00-18.40 uur bevonden bij de bushaltes Molenbuurt Noord, Bouwmeesterbuurt Oost en Bouwmeesterbuurt west, in beide richtingen. Ook mensen die op de weg of in de bus zaten tussen Molenbuurt Noord en FBK-Sportpark Almere buiten, worden opgeroepen zich te melden wanneer zij denken iets bijzonders gezien te hebben.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Politie rondt onderzoek computervredebreuk af

Op woensdag 21 februari jl. hield de politie een 33-jarige man uit Almere aan op verdenkin…