Home Flevoland Almere Almere – Prijs voor dierenwelzijn naar Dierenpolitie

Almere – Prijs voor dierenwelzijn naar Dierenpolitie

De Ida Zilverschoonprijs, de prijs voor personen of organisaties die een wezenlijke bijdrage leveren aan dierenwelzijn en het bestrijden van dierenleed, is dit jaar gegaan naar de Dierenpolitie. De prijsuitreiking was bij Stichting AAP in Almere.

‘Ja, de Dierenpolitie bestaat nog!’, benadrukte mevrouw Enders-Slegers namens de Stichting Ida Zilverschoon tijdens haar toespraak. ‘De laatste campagne voor de Dierenpolitie was enkele jaren geleden en sindsdien is ze maar weinig in het nieuws.’

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Politie spoort 24 veroordeelden op

In de afgelopen twee maanden hield het zogenoemde EVA-team van de politie-eenheid Den Haag…