Home Flevoland Almere Almere – Berovers gearresteerd

Almere – Berovers gearresteerd

In de nacht van zaterdag 9 september op zondag 10 september werd op de Jimmy Brownstraat een man van zijn persoonlijke spullen beroofd. Onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van zes vermoedelijke verdachten.

Rond 02.35 uur meldde het 20-jarige slachtoffer dat hij onder bedreiging van een wapen was beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. De verdachten waren hierna gevlucht in een personenauto. Met de informatie over de auto en het signalement van de verdachten kon de vluchtauto getraceerd worden op de Jean Dulieuweg. De inzittenden, inwoners van Amsterdam, Dordrecht en Krimpen aan de IJssel in de leeftijd van 18 tot 24 jaar, werden aangehouden en ingesloten. 

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Alvayro Aventurin

Alvayro is aan het begin van de avond op 14 september 2017 van huis vertrokken. Hij draagt…