Home Flevoland Lelystad – Winkel Lelystad overvallen

Lelystad – Winkel Lelystad overvallen

Door twee mannen werd een winkel aan de Botter overvallen. Een van de daders was gewapend. De recherche vraagt getuigen zich te melden.

Vrijdagmiddag 2 februari 2018, net voor sluitingstijd rond 17.45 uur, komen twee mannen een winkel binnen aan de Botter in Lelystad. Een van de mannen is gemaskerd en de andere heeft een capuchon op. De mannen bedreigen direct het aanwezige winkelpersoneel met een wapen en eisen geld. De twee gaan er vervolgens met buit vandoor. Gelukkig is niemand gewond geraakt, maar het winkelpersoneel is wel hevig geschrokken. De twee verdachten zijn gevlucht in de richting van de Schoener.

De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezet en met politiehonden gezocht naar de verdachten. Helaas zijn zij niet meer gevonden. De recherche heeft een onderzoek ingesteld in en rond de winkel.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Overval op winkel

Op zaterdagmiddag 19 mei vond bij een winkel aan de Haagbeukweg een overval plaats. De onb…