Home Flevoland Lelystad – Verdachten poging woninginbraak aangehouden

Lelystad – Verdachten poging woninginbraak aangehouden

In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus kreeg de politie de melding dat er bij het Bastion vier personen liepen met een koevoet, die zich verdacht gedroegen bij een woning. Politie ging snel naar de plek en hielden de mannen na een korte achtervolging aan. Behalve de aanhoudingen, werd daarop ook de bewoner en een andere man in de woning aangehouden voor het vervaardigen van softdrugs.

Rond 04.30 uur kreeg de politie de melding van de verdachte situatie en troffen de verdachten. Die sloegen op dat moment net een raam van de woning in. Bij het zien van de agenten gingen de mannen er rennend vandoor. Na een korte achtervolging werden de vier mannen uit Lelystad – in de leeftijd van 22 t/m 29 jaar – aangehouden op verdenking van poging woninginbraak. Zij zitten vast voor onderzoek en verhoor.

Hennepkwekerij

In de woning waren twee mannen aanwezig, waaronder de bewoner. In het huis trof de politie een hennepkwekerij. Daarop werden deze mannen eveneens aangehouden. De politie startte vanochtend met het ruimen van de kwekerij.

 

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Lelystad – Man met geweld beroofd, getuigen gezocht

Maandagavond 4 december wilde een man geld pinnen bij een pinautomaat aan het Stationsplei…