Home Flevoland Lelystad – Overvaller op heterdaad gepakt

Lelystad – Overvaller op heterdaad gepakt

Zaterdagavond 15 juli is een 34-jarige man aangehouden die even daarvoor een overval had gepleegd op een horecagelegenheid op de kamp 48.

Rond 21.15 uur kwam de overvaller het pand binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Hij ging er vervolgens met het geld dat hij had buitgemaakt vandoor. Direct werd er door meerdere politieagenten in de omgeving gezocht. Een politiebiker zag een man die voldeed aan het opgegeven signalement lopen ter hoogte van de Neringtunnel. Deze verdachte, een 34-jarige uit Lelystad, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het geld dat hij bij zich had werd in beslag genomen.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Politie rondt onderzoek computervredebreuk af

Op woensdag 21 februari jl. hield de politie een 33-jarige man uit Almere aan op verdenkin…