Home Flevoland Nieuwe aanwinst AIS Airlines arriveert op luchthaven Lelystad

Nieuwe aanwinst AIS Airlines arriveert op luchthaven Lelystad

Afgelopen vrijdag is rond het middaguur op luchthaven Lelystad de nieuwe aanwinst van AIS Airlines geland. Het toestel is een Bae Jetstream 32,  welke de registratie PH FCI draagt. Op Lelystad zal de machine worden voorzien van de huisstijlkleuren van AIS, waarna zij zal worden ingezet op het Europese routenetwerk van de Lelystadse luchtvaartmaatschappij.

Naast de luchtvaartmaatschappij bestaat de AIS Groep uit een part 145 erkend onderhoudsbedrijf en de vliegschool AIS Flight Academy. AIS Flight Academy leidt studenten op tot verkeersvlieger volgens de strenge wereldwijd geaccepteerde EASA regelgeving in een geïntegreerde omgeving.

Door de nauwe samenwerking tussen AIS Airlines en AIS Flight Academy biedt de vliegopleider een uniek cadet programma aan. Dit programma houdt in dat de luchtvaartmaatschappij bij gebleken geschiktheid mee investeert in de opleidingskosten en een arbeidscontract aanbiedt aan de aspirant verkeersvlieger.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Politie rondt onderzoek computervredebreuk af

Op woensdag 21 februari jl. hield de politie een 33-jarige man uit Almere aan op verdenkin…