Home Flevoland Lelystad – Bewapende winkeldief aangehouden

Lelystad – Bewapende winkeldief aangehouden

Op donderdagmiddag 15 juni werd een verdachte aangehouden, nadat hij een trui uit een winkel had gestolen.

Rond 15.50 uur kwam een melding van een winkeldiefstal aan de Kroonpassage. De verdachte zou een steekwapen bij zich hebben. Agenten gingen erheen en zagen tijdens hun rit ernaartoe een man lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. Hij werd direct staande gehouden en gecontroleerd. De man, 19 jaar uit Dronten, bleek een steekwapen bij zich te hebben en hij werd aangehouden. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het steekwapen en een gestolen trui werden in beslag genomen voor onderzoek.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem, Lelystad – Gezocht – Woninginbraak Haarlem

Op 6 augustus 2016 vond een inbraak in een woning plaats aan het Duinroosplein in Haarlem.…