Home Flevoland Lelystad – Getuigen gezocht van straatroof

Lelystad – Getuigen gezocht van straatroof

Maandagavond 5 juni werd een man beroofd op de parkeerplaats van de een school aan de Zuigerplasdreef. Politie zoekt getuigen.

Op maandag 5 juni tussen 22:00 en 23:00 uur werd een man door drie mannen beroofd op de parkeerplaats van een school gevestigd aan de Zuigerplasdreef. De drie verdachten mishandelden de man en beroofden hem van zijn portemonnee, telefoon en auto. Hij werd daarbij in zijn gezicht geslagen waardoor hij letsel op liep.De weggenomen auto van de man betreft een witte Volkswagen Caddy voorzien van kenteken 20-BS-KF. De daders gingen er vandoor in een rode Volkswagen Golf.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen die meer weten over deze straatroof, of kunnen vertellen waar de gestolen Volkswagen Caddy is, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0700-8000.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Veiligheidsdiensten kijken tevreden terug op jubileumeditie Lowlands

Afgelopen weekend vond de 25e editie van Lowlands plaats. Veiligheidsdiensten en gemeente …