Home Flevoland Lelystad – Woningoverval Jol32 in Opsporing Verzocht

Lelystad – Woningoverval Jol32 in Opsporing Verzocht

Dinsdag 30 mei besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan een gewelddadige overval op een bewoonster van een woning aan de Jol32 van 24 februari.

Die vrijdag was een meisje alleen thuis toen drie mannen haar huis inkwamen. De jonge bewoonster werd hierbij geduwd, bedreigd met een taser en opgesloten in een kast. De drie gingen er uiteindelijk met onder andere een telefoon en laptop vandoor.

Beelden
In Opsporing Verzocht worden camerabeelden getoond van een auto die voor de overval in de straat reed. Ook is te zien hoe één van de verdachten door de straat rent. Daarnaast vertelt het slachtoffer haar verhaal en wat voor impact de overval op haar heeft gehad.

Signalementen
De verdachten zijn alle drie mannen van rond de 18 jaar oud met een getinte huidskleur. Ze waren allemaal tussen de 1,80 en 1,85 meter lang en twee van hen droegen bivakmutsen. De verdachte zonder bivakmuts heeft zwart, krullend haar. Ze droegen allemaal donkere kleding.

Informatie over de verdachten kan gedeeld worden met de recherche in Lelystad via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-online. Opsporing Verzocht wordt dinsdag 30 mei uitgezonden op NPO1 om 20.30 uur.

Laad meer Flevoland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Doorzoeking bedrijfspand

De politie heeft vrijdag 2 maart een doorzoeking gedaan in een bedrijfspand aan de Steiger…