Home Drenthe Ter Apel Roswinkel – Drie aanhoudingen en vier invallen na drugsonderzoek

Ter Apel Roswinkel – Drie aanhoudingen en vier invallen na drugsonderzoek

In twee woningen aan de Hooiland en de Oudeweg en twee loodsen aan de Nomdenweg en de Westerstraat in Ter Apel vonden woensdagochtend 22 november invallen plaats vanwege een drugsonderzoek. Er werden een drie mannen (43 jaar uit Emmen en twee uit Ter Apel van 46 en 62 jaar) aangehouden. De 43-jarige werd woensdagochtend aangehouden op de N379 ter hoogte van Roswinkel en de 46-jarige in een woning aan de Oudeweg. De 62-jarige werd aangehouden in zijn loods aan de Westerstraat. Zij worden verdacht zich bezig te houden met de handel in verdovende middelen.

Onderzoek

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Aantal banen in Drenthe gedaald in 2016

Het aantal banen van werknemers daalde in 2016 het hardst in Zuidwest-Drenthe. Er waren in…