Home Drenthe Assen Assen – Overleden kind aangetroffen in auto

Assen – Overleden kind aangetroffen in auto

Bij het politiebureau aan de Balkengracht in Assen hebben agenten zaterdagavond een overleden kind aangetroffen in een auto. De bestuurder van de auto werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het kind. De politie is inmiddels een onderzoek gestart.

Zaterdagavond kwam een man bij het bureau aan de Balkengracht. Hij zocht met de agenten die daar op dat moment aan het werk waren. Ze gingen met hem in gesprek en liepen met hem mee naar zijn auto. In het voertuig werd vervolgens een overleden kind aangetroffen. De man werd direct aangehouden en ingesloten. De politie doet inmiddels onderzoek naar de identiteit van het kind en naar de doodsoorzaak. 

Meer informatie is er op dit moment niet bekend.

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Man opgepakt in onderzoek naar aanranding

In een onderzoek naar de aanranding van een jonge vrouw in juni van dit jaar in Zwolle hee…