Home Drenthe Spier – Politie onderzoekt dood 18-jarige vrouw

Spier – Politie onderzoekt dood 18-jarige vrouw

De politie heeft vanmiddag aan De Steegde in een sloot naast de weg het lichaam gevonden van een 18-jarige vrouw uit Pesse. Ze was eerder op de dag als vermist opgegeven door familie nadat ze afgelopen nacht niet thuis was gekomen.

Kort na het aantreffen kon ze worden geïdentificeerd. Intussen is de politie een uitgebreid onderzoek gestart. Op de vindplaats is een sporenonderzoek verricht. In de loop van de middag heeft zich een automobilist bij de politie gemeld, een 24-jarige inwoner van Ruinerwold. Hij meldde dat hij in de omgeving waar het lichaam is gevonden afgelopen nacht op deze weg ‘iets had geraakt’ met zijn auto. De man is aangehouden en zijn voertuig is in beslag genomen en wordt op sporen onderzocht. 

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Emmen – Gezocht – Politie heropent brandstichtingsonderzoek uit 2015

EMMEN – Op 14 september 2015 werd bij een bedrijf aan de Viaductstraat een camper in…