Home Drenthe OM vraagt eventuele getuigen zaak Sharleyne zich alsnog te melden

OM vraagt eventuele getuigen zaak Sharleyne zich alsnog te melden

In de zaak rondom het tragische overlijden van de toen achtjarige Sharleyne Remouchamps nu twee jaar geleden heeft, zoals bekend, het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden besloten dat de moeder alsnog moet worden vervolgd.

Naar aanleiding van deze beslissing is besloten dat voorafgaand aan deze vervolging nog een nader strafrechtelijk onderzoek wordt ingesteld door een nieuw rechercheteam onder leiding van een zaaksofficier van het Landelijk Parket. Dit onderzoek loopt nog.

Sharleyne kwam in de nacht van 7 op 8 juni 2015 om het leven. Het meisje werd dood gevonden onderaan de flat Arend in Hoogeveen, waarin zij op tien hoog met haar moeder woonde.

Het kan zijn dat er getuigen zijn die op de dag van het overlijden van Sharleyne, maar wellicht ook daarvoor of daarna, dingen gehoord of gezien hebben die mogelijk relevant kunnen zijn. En die om welke reden dan ook tot op heden nog niet met de politie hebben gesproken. Het rechercheteam wil graag met deze personen in contact komen.

Laad meer Drenthe
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogeveen Groningen – Politie start onderzoek naar mogelijke zedenverdachte

Op maandag 12 februari hebben agenten een 50-jarige man uit Groningen staande gehouden bij…