Home Drenthe Assen Assen – Politie houdt insluiper na diefstal aan

Assen – Politie houdt insluiper na diefstal aan

De politie hield vrijdagavond een 38-jarige Assenaar als verdachte van diefstal in zijn woning aan.

Getuigen zagen een man ongeveer anderhalf uur daarvoor bij een woning aan het Lodewijk Napoleonplein rond scharrelen. De bewoner die even naar buiten was gelopen en de voordeur open had staan, kwam enkele minuten later bij thuiskomst tot de ontdekking dat zijn laptop ontvreemd was. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de man, hij was in het bezit van de betreffende laptop, in zijn woning aangehouden worden. De politie onderzoekt de zaak.  

Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Ter Apel Roswinkel – Drie aanhoudingen en vier invallen na drugsonderzoek

In twee woningen aan de Hooiland en de Oudeweg en twee loodsen aan de Nomdenweg en de West…