Home Drenthe Assen Assen – Politie houdt insluiper na diefstal aan

Assen – Politie houdt insluiper na diefstal aan

De politie hield vrijdagavond een 38-jarige Assenaar als verdachte van diefstal in zijn woning aan.

Getuigen zagen een man ongeveer anderhalf uur daarvoor bij een woning aan het Lodewijk Napoleonplein rond scharrelen. De bewoner die even naar buiten was gelopen en de voordeur open had staan, kwam enkele minuten later bij thuiskomst tot de ontdekking dat zijn laptop ontvreemd was. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de man, hij was in het bezit van de betreffende laptop, in zijn woning aangehouden worden. De politie onderzoekt de zaak.  

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Assen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Emmen – Bewoner ernstig gewond bij woningbrand

Bij een brand in een woning aan de Laan van de Eekharst is in de nacht van dinsdag op woen…